Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ;

 "Μας είπαν ότι το κοριτσάκι μας γεννήθηκε νεκρό, το φέρετρο ήταν άδειο"
Φωτογραφία για Βρέθηκαν οι γονείς της Μαρίας; - Μας είπαν ότι το κοριτσάκι μας γεννήθηκε νεκρό, το φέρετρο ήταν άδειο
Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός άντρα που πιστεύει πως η Μαρία που εντοπίστηκε στον καταυλισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα, είναι το κοριτσάκι που έφεραν στον κόσμο το 2009 και οι γιατροί τους είπαν πως γεννήθηκε νεκρό. Το φέρετρο όμως ήταν άδειο και το πτώμα δε βρέθηκε ποτέ!

Ένα παράλληλο θρίλερ εκτυλίσσεται στη Θεσσαλονίκη όπου ζευγάρι εμφανίστηκε στην αστυνομία με βάσιμες υποψίες ότι η μικρή Μαρία που βρέθηκε στον καταυλισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα είναι το χαμένο τους παιδί!Το ζευγάρι πιστεύει πως ο "ξανθός άγγελος" που βρέθηκε στον καταυλισμό των τσιγγάνων είναι δικό τους παιδί και ζητούν να γίνει εξέταση DNA.

Πιο αναλυτικά, το εν λόγω ζευγάρι έφερε το 2009 στον κόσμο ένα κοριτσάκι στο νοσοκομείο...

... Ιπποκράτειο. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, οι γιατροί τους είπαν τότε πως το παιδί γεννήθηκε νεκρό και το έθαψαν. Το ζευγάρι μη μπορώντας να πιστέψει τότε τι είχε συμβεί, ζήτησαν να γίνει εκταφή για να δουν το παιδί τους. Τότε βρέθηκαν μπροστά σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη! Το φέρετρο ήταν άδειο!Σύμφωνα με τους ίδιους, το παιδί τους έπεσε θύμα κυκλώματος αρπαγής βρεφών και τώρα ζητούν να ανοίξει και πάλι ο φάκελος της υπόθεσής τους. Μάλιστα ο πατέρας, που δεν αντίκρυσε ποτέ το παιδί του ούτε ζωντανό, ούτε νεκρό όπως του είχαν πει ότι είναι, πήγε στην αστυνομία και ζήτησε να γίνει αντιπραβολή του DNA για να διαπιστωθεί αν η μικρή Μαρία είναι το δικό του παιδί.

Η μαρτυρία του πατέρα πραγματικά συγκλονίζει. Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά "Είχαμε υπόνοιες ότι το δικό μας το παιδί είχε πέσει θύμα εμπορίας βρεφών και δεν είχε πεθάνει όπως αρχικά μας είχαν πει. Είχε γίνει εκταφή αλλά δε βρέθηκε ποτέ πτώμα. Και από τότε ψάχνουμε να βρούμε το παιδί μας". Ο ίδιος ισχυρίζεται επίσης ότι το παιδί τους είχε γεννηθεί το 2009 και πως υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία και χαρακτηριστικά τα οποία ερευνά η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και Λάρισας. 
Ο ίδιος περιγράφοντας τα στοιχεία που ταιριάζουν αναφέρει εκτός από τη χρονολογία γέννησης και το φύλο του παιδιού, τη ξένη καταγωγή, αφού έχει συγγενείς πρώτου βαθμού με καταγωγή από Σκανδιναβία. Μάλιστα και το αγοράκι που έφεραν στη ζωή αργοτερα εχει επίσης πράσινα μάτια.

Το ζευγάρι έχει δώσει ήδη δείγμα DNA και περιμένει να γίνει η αντιπαραβολή με αυτό του κοριτσιού. Αν διαπιστωθεί πως είναι αυτό το δικό τους παιδί, το παιδί που τους είπαν πως γεννήθηκε νεκρό αλλά το πτώμα δεν το είδαν ποτέ, τότε θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να πάρουν το παιδί τους. Στην περίπτωση που δεν είναι αυτό το παιδί τους, θα συνεχίσουν να το αναζητούν.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: newsit
VIDEO


Need Text
NewsIt.gr: Συγκλονιστική μαρτυρία πατέρα03:15reEmbedit