Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΗΠΕΙΡΟΣ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!!!

Σε εξέλιξη έρευνα της Αστυνομίας στην Ήπειρο
Την άκρη του νήματος, για μία απίστευτη κομπίνα που είχε στηθεί, κρατά πλέον στα χέρια της η αστυνομία στην Ήπειρο. Και την άκρη του νήματος αποτελούν δύο άτομα που συνελήφθησαν το μεσημέρι, από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας. Πρόκειται για έναν 35χρονο κι έναν 25χρονο από την Πρέβεζα. Ο πρώτος είναι υπάλληλος σε εταιρία οδικής βοήθειας και ο δεύτερος φαίνεται ότι αποτελεί τον βοηθό του.

Όπως αναφέρουν στο epiruspost.gr έγκυρες πηγές, τα δύο άτομα...
... φαίνεται ότι αποτελούν μέλη κυκλώματος, το οποίο οδηγούσε κλεμμένα κι άλλα οχήματα σε συγκεκριμένα συνεργεία. Εκεί γίνονταν αποσυναρμολόγηση και στη συνέχεια άλλα τμήματα διοχετεύονταν ως ανταλλακτικά κι άλλα πωλούνταν ακόμη κι ως παλιοσίδερα.

Την ώρα της σύλληψης, τα δύο άτομα μετέφεραν με όχημα της εταιρίας οδικής βοήθειας ένα αυτοκίνητο Toyota Hilux, ενώ σύμφωνα με πηγές οι αστυνομικοί έχουν εξιχνιάσει μέχρι τώρα άλλες δύο κλοπές αυτοκινήτων. Το κέντρο όπου γίνονταν η αποσυναρμολόγηση των οχημάτων όπως προκύπτει από την έρευνα είναι στο Αγρίνιο ενώ σχολαστικά εξετάζονται πληροφορίες και για εμπλοκή άλλων συνεργείων στην Ήπειρο.


Η έρευνα της Αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη και με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.
News+