Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΔΙΚΥΚΛΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κλοπή δίκυκλης μοτοσυκλέτας 

Συνελήφθησαν την Τετάρτη (16.10.2013) το βράδυ στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας,  κατά την διάρκεια διαδοχικών αστυνομικών επιχειρήσεων  38χρονος ημεδαπός και 22χρονος ημεδαπός ρομά,  για κλοπή δίκυκλης μοτοσυκλέτας.

Ο 38χρονος ημεδαπός εντοπίστηκε, αρχικά από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας,  κατά την διάρκεια της...


... περιπολίας τους, καθώς όπως διαπιστώθηκε είχε αφαιρέσει μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα, στην πόλη της Κέρκυρας λίγη ώρα πριν.

Στην συνέχεια σε συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας που έγινε στον καταυλισμό των ρομά στο λιβάδι Ρόπα Κέρκυρας, εντοπίστηκε και ταυτοποιήθηκε ένας  22χρονος ημεδαπός ρομά, συνεργός του 38χρονου, στην κλοπή της δίκυκλης μοτοσυκλέτας.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην οικία του 38χρονου ημεδαπού,  τρία κουτιά με 52 δισκία απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων και  μία ηλεκτρονική συσκευή για την οποία ερευνάται η νόμιμη κατοχή της, ενώ στον προαύλιο χώρο της οικίας του 22χρονου η δίκυκλη μοτοσυκλέτα,  η οποία και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.