Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΑΠΟ ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΑΡΙΤΣΑΣ

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΑΡΙΤΣΑΣ  ΣΗΜΕΡΑ 1η  ΙΟΥΛΙΟΥ στον προαύλιο χώρο της ΕΡΤ παρουσιάζει ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ - ΣΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ ΜΠΕΡΤΟΛΤ  ΜΠΡΕΧΤ με τίτλο: «Το έργο και η τέχνη του πρόσκληση για τους αγώνες του σήμερα».

Η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΑΡΙΤΣΑΣ στο πλαίσιο της αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ παρουσιάζει ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ - ΣΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ ΜΠΕΡΤΟΛΤ  ΜΠΡΕΧΤ με τίτλο: «Το έργο και η τέχνη του πρόσκληση για τους αγώνες του σήμερα», τη ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΑ Κέρκυρας ΣΤΙΣ 21.30 το βράδυ.

Η Λαϊκή Επιτροπή Γαρίτσας την προηγούμενη εβδομάδα διοργάνωσε με επιτυχία εθελοντική αιμοδοσία, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο πολύμορφων εκδηλώσεων λαϊκής αλληλεγγύης, όπως επανασυνδέσεις ηλεκτρικού και νερού, αγώνες ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ, ενάντια στις αυξήσεις του νερού, παραστάσεις διαμαρτυρίας για τους ανασφάλιστους του ΙΚΑ και του ΟΑΕΕ.

Ξεχωριστή είναι  η πολιτιστική δραστηριότητα της Λαϊκής Επιτροπής Γαρίτσας, καθώς από τις πρώτες μέρες της δράσης της μέχρι σήμερα συνεχίζει να διοργανώνει εκδηλώσεις πολιτισμού με την πολιτιστική της ομάδα. Το αφιέρωμα στον Κώστα Βάρναλη με απαγγελίες και μελοποιημένη ποίηση, ακολούθησε αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι που συγκίνησε τους κατοίκους της εργατογειτονιάς. Την προηγούμενη Παρασκευή στο πάρκο της Γαρίτσας στον Ανεμόμυλο πραγματοποιήθηκε  η πρώτη παρουσίαση του αντιφασιστικού αφιερώματος στον Μπρεχτ, με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, ενώ προαναγγέλθηκε η λήψη σειράς πρωτοβουλιών για την παρεμπόδιση των κατασχέσεων.

 Η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΑΡΙΤΣΑΣ καταγγέλλει την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που κλείνει τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση και καλεί τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ και όλο το λαό να βγάλουν συμπεράσματα από τις μεθοδεύσεις και την πολιτική των αντιλαϊκών κυβερνήσεων και να οργανωθούν στα ταξικά σωματεία και στις λαϊκές επιτροπές στα χωριά και τις γειτονιές για να αποκρούσουμε την επίθεση και να οργανώσουμε τη λαϊκή αντεπίθεση.


Σ’ αυτό το πλαίσιο η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΑΡΙΤΣΑΣ  τη Δευτέρα 1 ΙΟΥΛΙΟΥ στον προαύλιο χώρο της ΕΡΤ παρουσιάζει ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ - ΣΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ ΜΠΕΡΤΟΛΤ  ΜΠΡΕΧΤ με τίτλο: «Το έργο και η τέχνη του πρόσκληση για τους αγώνες του σήμερα».