Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ....

από την ανταλλαγή πυρών με τα ΕΚΑΜ
Ο 25χρονος LIKA EDISON και ο MURATAJ ή MURATI ή MURATAZ ή XHAFERI ή NIKAJ ADMIR ή KRISTAQ, ηλικίας 41 ετών. Δείτε τις φωτογραφίες που είχε κοινοποιήσει η ΕΛ.ΑΣ. μετά τη δραπέτευσή τους από τις φυλακές Τρικάλων...

Αυτοί είναι οι Αλβανοί που σκοτώθηκαν πριν λίγο από την ανταλλαγή πυρών με τα ΕΚΑΜ - Φωτογραφία 1
Αυτοί είναι οι Αλβανοί που σκοτώθηκαν πριν λίγο από την ανταλλαγή πυρών με τα ΕΚΑΜ - Φωτογραφία 2Νεκροί σε ανταλλαγή πυρών με ανδρες των ΕΚΑΜ έπεσαν δύο από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, που εντοπίστηκαν στην περιοχή Κόνισκα της Αιτωλοακαρνανίας.

Οι Αλβανοί δραπέτες εγκλωβίστηκαν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέσα σε χαράδρα στην Κόνισκα του Θέρμου και τραυματίστηκαν θανάσιμα από τα πυρά των αστυνομικών των ειδικών δυνάμεων της ΕΚΑΜ. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τους δύο δράστες που είχαν δολοφονήσει τον αστυνομικό στο Δίστομο.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκηνυγητό για την σύλληψη ενός τρίτου δραπέτη, ενώ δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν στο επεισόδιο της ανταλλαγής των πυροβολισμών, συνεπλάκησαν και οι υπόλοιποι δραπέτες από τις φυλακές των Τρικάλων.

Ο εντοπισμός των Αλβανών φυγάδων κατέστη εφικτός με την χρήση 
θερμικών καμερών. Τις τελευταίες ημέρες οι αστυνομικοί είχαν εστιάσει τις έρευνες τους στη συγκεκριμένη περιοχή, αξιοποιώντας πληροφορίες από διαφορετικές πηγές.
Αυτοί είναι οι Αλβανοί που σκοτώθηκαν πριν λίγο από την ανταλλαγή πυρών με τα ΕΚΑΜ - Φωτογραφία 3
Στις 17 Ιουνίου, οι Αλβανοί δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων είχαν 
πυροβολήσει και είχαν σκοτώσει έναν 37χρονο αστυνομικό της ασφάλειας Λειβαδιάς, στο Δίστομο της Βοιωτίας. Οπως είχε αναφέρει συνάδελφος του θύματος, στο πρόσωπο του ενός εκ των δραστών που πυροβόλησε, αναγνώρισε τον έναν δραπέτη και συγκεκριμένα τον 36χρονο Μάριο Κόλα.

ΠΗΓΗ:ΕΘΝΟΣ-TROMAKTIKO