Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΡΤΙ ΟΡΓΙΩΝ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη Γερμανία μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών από το πάρτι οργίων, για τα γενέθλια ιδιοκτήτη διάσημου κλαμπ του Βερολίνου.
Πάρτι οργίων στο ΒερολίνοΤο στιγμιότυπο που προκάλεσε την οργή των Γερμανών ήταν η γυμνή γυναίκα, σε πόζα εσταυρωμένου, που εμφανίστηκε στο..
.
... κλαμπ "Maxxim" λίγο μετά τη 01:00 της Παρασκευής, ως το αποκορύφωμα του event.
Η σκηνή αναπαριστούσε τη «σταύρωση» μιας νεαρής γυναίκας, δεμένης πάνω σε ένα σταυρό, με το γυμνό της κορμί βαμμένο χρυσό. Η γυναίκα, γνωστή πορνοστάρ της Γερμανίας, παρέμεινε στο σταυρό περίπου 30 λεπτά και ενώ μπροστά της χόρευαν ξέφρενα οι καλεσμένοι στο πάρτι, με s&m αμφίεση.
 berlin-maxxim

Στο κλαμπ βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή 1.500 άτομα, τα οποία υπομονετικά περίμεναν επί ώρες να ανοίξουν οι πόρτες του κλαμπ, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.
Ο ιδιοκτήτης Στέφαν Ζέλβιχ από την επόμενη μέρα βρέθηκε υπόλογος για το οργιώδες πάρτι γενεθλίων του. Τη σελίδα του στο Facebook κατέκλυσαν οργισμένα μηνύματα, τα οποία χαρακτήριζαν «πόρνη» την πρωταγωνίστρια του σόου, ενώ στον Ζέλβιχ εύχονταν «να πεθάνει».
Ο ίδιος δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Bild, που δημοσίευσε και τις φωτογραφίες: «Φυσικά γνώριζα ότι πρόκειται για πρόκληση. Όμως δεν ήταν βλασφημία ούτε είχα σκοπό να προσβάλω τα θρησκευτικά πιστεύω κανενός».
Η εφημερίδα Bild, με αφορμή το πάρτι οργίων στο κλαμπ "Maxxim", δημοσιεύει και άλλεςσοκαριστικές φωτογραφίες από πάρτι-πορνό σε όλη τη Γερμανία, υπό τον τίτλο «Νέες αποκαλύψεις για τα πάρτι-πορνό»
bild2
Newsbomb.gr