Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ


Επιστήμονες πιστεύουν ότι βρήκαν τα λείψανα εξωγήινου
Επιστήμονες πιστεύουν ότι βρήκαν τα λείψανα εξωγήινου

Μήπως τελικά η αμερικάνικη κυβέρνηση έκανε λάθος, που λίγες μέρες νωρίτερα, είχε υποστηρίξει με επίσημηανακοίνωσή της ότι  δεν υπάρχει καμία απόδειξη εξωγήινης ζωής στον πλανήτη μας. Απ΄ ότι φαίνεται μπορεί τελικά η απάντηση να είναι και ναι. Και αυτό εξαιτίας της ανακάλυψης μίας μούμιας στο Περού, της οποίας το κεφάλι ήταν αφύσικα μεγάλο. Η συγκεκριμένη ανακάλυψη έχει πυροδοτήσει νέο κύκλο συζητήσεων ανάμεσα στους ακαδημαϊκούς που ...
...συμμετείχαν στο project.

Η ομάδα ανθρωπολόγων, με επικεφαλής τον Renato Davila Riquelme, του Privado Ritos Andinos μουσείου στην πόλη Κούσκο του Περού, πιστεύουν ότι το παράξενα διαμορφωμένο κεφάλι, θα μπορούσε να ανήκει σε κάποιο ανθρώπινο παιδί, μιας και τα λείψανα του υποδεικνύουν ύψος 20 εκατοστών. Μάλιστα στο παρελθόν υπήρχαν τεχνικές με τις οποίες διαμόρφωναν τα κρανία των παιδιών από όταν ήταν μωρά ακόμα, ώστε να αποκτήσουν κάποιο συγκεκριμένο σχήμα, σε περιπτώσεις που ήταν αφιερωμένα σε κάποιον «θεό».

Επιστήμονες πιστεύουν ότι βρήκαν τα λείψανα εξωγήινου Ωστόσο, το τριγωνικού σχήματος κρανίο, έχει προκαλέσει μία διαφορετική αντίδραση από μια ομάδα Ισπανών και Ρώσων γιατρών, οι οποίοι, σύμφωνα με το io9, φαίνεται να δηλώνουν ότι πιστεύουν πως τα εν λόγω λείψανα δεν είναι από γήινο πλάσμα.

«Έχει μια μη ανθρώπινη εμφάνιση, καθώς το κεφάλι είναι τριγωνικό και το μέγεθός του είναι σχεδόν το ίδιο με του σώματός του. Στην αρχή πιστεύαμε ότι πρόκειται για το σώμα ενός παιδιού μέχρι που η ομάδα των Ισπανών και Ρώσων γιατρών επιβεβαίωσαν, ότι πρόκειται για μία εξωγήινη ύπαρξη».

Τα ονόματα των επιστημόνων δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα, ούτε λεπτομέρειες για τις ειδικότητές τους ή το πώς απέκτησαν πρόσβαση σε στοιχεία από τα λείψανα. Αλήθεια ή ψέμματα; Τελικά υπάρχουν όντως τα μικρά πράσινα ανθρωπάκια;

Επιστήμονες πιστεύουν ότι βρήκαν τα λείψανα εξωγήινου
Επιστήμονες πιστεύουν ότι βρήκαν τα λείψανα εξωγήινου