Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΔΙΑΣΗΜΟΙ CONTACTEES!

 "Ο ακριβής αριθμός των πραγματικών contactees στη Γη είναι προς το παρόν 17422. Είναι διασκορπισμένοι σε όλα τα κράτη και ελάχιστοι έρχονται στη δημόσια προσοχή. Τους έχουμε αναθέσει διαφορετικά καθήκοντα και αρκετοί έρχονται σε επαφή με μας χωρίς να γνωρίζουν ότι δεν ανήκουν στη Γη ..." Σύμφωνα με τον Billy Meier η παραπάνω δήλωση είναι του Πλειάδιου εξωγήινου Ptaah, όταν επικοινώνησε μαζί του...

... το 1975.

Η καριέρα του Ελβετού αγρότη Billy Meier ως contactee ξεκίνησε το 1942, όταν ήταν ακόμη μόνο πέντε χρονών αγοράκι. Τότε, ανακάλυψε για πρώτη φορά ότι ο παππούς του και δάσκαλός του Semjase, ήταν μια Πλειάδεια οντότητα που ονομαζόταν στην πραγματικότητα Sfath. Μετά το θάνατο του Sfath, μια πανέμορφη γυναίκα, η Asket, ήρθε από ένα παράλληλο σύμπαν που ονομάζεται DAL και συνέχισε τις επαφές χωρίς διακοπή. Βέβαια δεν παντρεύτηκε αυτή, αλλά μια Ελληνίδα, την Καλλιόπη, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά.
Ο Meier ισχυριζεται ότι οι Πλειάδες μοιάζουν πολύ με τους ανθρώπους, ζουν για 1.000 χρόνια περίπου και ο πλανήτης τους που βρίσκεται σε μια άλλη διαμόρφωση χώρου-χρόνου ονομάζεται ERRA με πληθυσμό 500 εκατομμύριων κατοίκων, μικρό μέρος μιας ομοσπονδίας 120 τρισεκατομμυρίων!
Εκτός των αναφορών του για τις συναντήσεις με τους Πλειάδειους, ο Meier, τράβηξε εκατοντάδες φωτογραφίες και δεκάδες βίντεο με ιπτάμενους δίσκους, ηχογράφησε ένα εικοσάλεπτο ντοκουμέντο με το βουητό ενός ufo, παρουσίασε ένα βιολογικό 4 μεταλλικά και 5 κρυστάλλινα εξωγήινα δείγματα, ερεύνησε πολλά αποτυπώματα προσγείωσης εξωγήινων σκαφών, επιδιώκοντας την πνευματική εξερεύνηση ταξίδεψε σε 42 χώρες σε 12 χρόνια, έγραψε βιβλία, ίδρυσε την μη κερδοσκοπική οργάνωση επιστημών ‘’Meier figu’’, ενώ περισσότεροι από 70 άνθρωποι επιβεβαίωσαν έως σήμερα τα στοιχεία του, σχετικά με την ύπαρξη των Πλειάδειων αλλά και των δίσκων τους.


Aκόμα ένας διάσημος contactee ήταν ο George Van Tassel (1910-1978), μηχανικός αεροσκαφών, που το 1947 αποφάσισε να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του σε ένα μικρό δωμάτιο κάτω από τον τεράστιο βράχο ‘’Giant Rock’’ στην έρημο Mojave της California. Όπως ισχυριζόταν, ο λόγος που κατοίκησε εκεί ήταν γιατί το υλικό του βράχου λειτουργούσε σαν κεραία, η οποία τον βοηθούσε να επικοινωνεί πνευματικά με εξωγήινους πολιτισμούς. Συγκεκριμένα πίστευε ότι, η κρυσταλλική δομή του βράχου διέθετε μεγάλη δύναμη διοχέτευσης, χάρις τα πιεζοηλεκτρικά χαρακτηριστικά του. Ο βράχος στην δεκαετία του ’50 έγινε τόπος συνάντησης πολλών contactees που διοργάνωναν εκεί τις συνεδρίες τους, ενώ έφτασε στο αποκορύφωμά του το Μάιο του 1960, στο 7ο ετήσιο συνέδριο, όταν 12.000 άτομα παρακολούθησαν τον διήμερο διαλογισμό!

Tον Αύγουστο του 1952, ο Van Tassel αποκάλυψε την δεύτερη συνάντηση του με εξωγήινο διαστημόπλοιο, αφού πριν από ένα χρόνο είχε ανακοινώσει ότι είχε διακτινιστεί σε ένα τεράστιο σκάφος που ήταν σε τροχιά γύρο από τη Γη. Ο λόγος όμως της δεύτερης συνάντησης ήταν για να του δώσουν οδηγίες για ένα μηχάνημα που θα μπορούσε να αναζωογονήσει τα ανθρώπινα κύτταρα χρησιμοποιώντας τη φυσική ενέργεια που βρίσκεται στην ατμόσφαιρα, το οποίο ονόμασε συσκευή "Integratron."
Η κατασκευή του Integratron προχώρησε σε οδυνηρά αργό ρυθμό, αλλά τον Ιανουάριο του 1978, το Κολλέγιο της Οικουμενικής Σοφίας, ανέφερε ότι η συσκευή ήταν 90% πλήρης. Δυστυχώς, ένα μήνα αργότερα, ο George Van Tassel απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών και η συσκευή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Ο Van Tassel έγραψε έξι βιβλία σχετικά με τις εξώκοσμες εμπειρίες και συναντήσεις του, συμπεριλαμβανομένου του "I Rode in a Flying Saucer" και ίδρυσε τον μη αιρετικό και μη κερδοσκοπικό οργανισμό για τη θρησκευτική και την επιστημονική έρευνα, το Κολέγιο της Οικουμενικής Σοφίας (Τhe College of Universal Wisdom).
Το 2000, ένα μεγάλο κομμάτι του ‘’Giant Rock ‘’ αποκολλήθηκε αποκαλύπτοντας τον λευκό γρανίτη στο εσωτερικό του. Αυτό φυσικά δεν μείωσε τις επισκέψεις στη περιοχή, που εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να είναι τόπος έλξης των Αμερικανών contactees.
Μία ακόμα τοποθεσία που συρρέαν οι contactees ήταν το Rocky Mountain του Κολοράντο, καθώς εκεί πραγματοποιούσε κάθε καλοκαίρι συνέδριο ufo το Πανεπιστήμιο του Wyoming. Μια από τις σημαντικότερες ιστορίες που ακούστηκαν στο συνέδριο ήταν αυτή της contactee Merry Lynn Noble. Όπως παραδέχτηκε η ίδια, κάποτε ήταν εξαρτημένη από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά αλλά κατάφερε να αλλάξει τη ζωή της χάρις τη βοήθεια των πνευματικών συμβουλών που δέχθηκε τον Φεβρουάριο του 1982.
Εξαντλημένη και καταθλιπτική, επισκέφτηκε τους γονείς της στη Μοντάνα. Εκείνη τη νύχτα, εμφανίστηκε ένας ιπτάμενος δίσκος πάνω από το σπίτι και το έλουσε στο φως. Οι γονείς της Merry Lynn, έμοιαζε να αγνοούν την παρουσία του ufo, καθώς αυτή οδηγούταν πνευματικά στο σκάφος επικοινωνώντας τηλεπαθητικά με μια "παρουσία" που της έδωσε μια νέα ψυχή, με νέα ενέργεια.
Από εκείνη τη στιγμή η ζωή της άρχισε να αλλάζει προς το καλύτερο. Βρήκε μια καλή δουλειά και προσχώρησε στους Ανώνυμους Αλκοολικούς, όπου ξεπέρασε τη μανία για το ποτό και γνώρισε τον άνθρωπο που παντρεύτηκε. Για την ψυχική επαφή της με την εξωγήινη οντότητα έγραψε μια ανέκδοτη αυτοβιογραφία, την οποία παρουσίαζε σε συνέδρια.

Eκτός από τις αναφορές για την Πλειάδια φυλή, έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια και αναφορές για εξωγήινους από τον αστερισμό της Ανδρομέδας. Ο contactee Alex Collier είναι ένας από αυτούς που ισχυρίζεται ότι είχε μια σειρά εμπειριών και επαφών με την Ανδρομέδια φυλή. Πριν λίγα χρόνια, είχε δώσει συνεντεύξεις πρόσωπο με πρόσωπο με τους βετεράνους ερευνητές ufo, Paola Harris Stevens και Wendelle οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να εξετάσουν τους ισχυρισμούς του και τα στοιχεία που είχε συλλέξει και τελικώς υποστήριξαν ότι δεν βρήκαν κανένα στοιχείο της απάτης.
Κατά την περίοδο 2000-2002 σταμάτησε τη διάδοση των πληροφοριών που λάμβανε από τις εξωγήινες οντότητες, αφού (όπως αποκάλυψε χρόνια αργότερα) έγινε αποδέκτης απειλών από κρατικές υπηρεσίες.


Άγνωστο πως γνώριζε και προειδοποίησε στις 2 Ιουνίου του 2007, για το συνόλου των εμπιστευτικών συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών, πολύ πριν από τις πληροφορίες που διέρρευσαν το Φεβρουάριο του 2008
ADMIN HARRIS