Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

O ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ;

Τέλος η ιστορία αγάπης Ροναλντίνιο-Φλαμένγκο

Ποιος ο ρόλος του Παναθηναϊκού;

Τέλος η ιστορία αγάπης Ροναλντίνιο-Φλαμένγκο
Δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα του Τύπου της Βραζιλίας που φέρνουν τον Ροναλντίνιο να βρίσκεται με το ένα… πόδι εκτός Φλαμένγκο.

«Τέλος η ιστορία αγάπης μεταξύ Ρόνι και Φλαμένγκο», είναι ένας ενδεικτικός τίτλος δημοσιεύματος το οποίος στέκεται στις εξελίξεις που ...

...υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του παίκτη και της διοίκησης της ομάδας, κάτι που ωθεί αρκετά ΜΜΕ στη Βραζιλία να συνδέουν το μέλλον του Ροναλντίνιο με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα, η σταγόνα που ήρθε να ξεχειλίσει το ποτήρι ήταν η αποδοκιμασίες των οπαδών της ομάδας στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ. Η εμφάνισή του «Ρόνι» στο τελευταίο παιχνίδι της Φλαμένγκο εξόργισε τους φίλους της ομάδας οι οποίοι από ένα σημείο του αγώνα και μετά άρχισαν να αποδοκιμάζουν και μάλιστα έντονα τον επιθετικό της ομάδας τους.

«Τα γιουχαρίσματα τους είχαν αποδέκτη εμένα. Το γνωρίζω. Όμως δεν καταλαβαίνω το γιατί. Έπαιξα καλά σήμερα, απλώς τίποτα δεν πήγε καλά για όλη την ομάδα», υποστήριξε ο Ροναλντίνιο μετά το 0-0 με την Φιγκεϊρένσε.

Αυτό ήταν απλώς η… πιο ήπια εκδοχή των αντιδράσεων. Η Πατρίσια Αμορίμ, πρόεδρος της ομάδας, στο Βραζιλιάνικο Ειδησεογραφικό Πρακτορείο δεν μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τον Ροναλντίνιο, δηλώνοντας απογοητευμένη από τις εμφανίσεις και δυσαρεστημένη από τον παίκτη, ο οποίος έχει επηρεάσει την απόδοση όλης της ομάδας.

Την ίδια στιγμή τα ΜΜΕ στη «χώρα του καφέ» στέκονται αρκετά στα πάρτι που δίνει στο σπίτι του ο Ροναλντίνιο με καλεσμένους και καλεσμένες celebrities στη χώρα. Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών δικτύων έχουν να λένε για τους τρόπους που συμπεριφέρονται οι… «υπεύθυνοι ασφαλείας» του Ροναλντίνιο όταν βρεθούν στη θέα μιας κάμερας, ή έστω και κινητών τηλεφώνων, των οποίων οι κάτοχοι προσπαθούν να τραβήξουν μια φωτογραφία.

Άλλο δημοσίευμα κάνει λόγο ότι ο βραζιλιάνος επιθετικός ζήτησε από τις Αρχές να φτιάξει μια ειδική υπόγεια σήραγγα η οποία θα τον βοηθά να κάνει τις… εξόδους του χωρίς να γίνεται αντιληπτός!

Ως συνέχεια αυτών, τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ αναφέρουν ότι πιθανότατα ένας από τους λόγους που ίσως να οφείλεται και η πτώση της απόδοσης του Βραζιλιάνου είναι και τα πολλά χρήματα που του οφείλει η διοίκηση η Φλαμένγκο, αλλά και οι διαφορές που υπάρχουν για την εκμετάλλευση των δικαιωμάτων του.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο Ροναλντίνιο μέχρι να παρουσιαστούν τα προβλήματα αυτά στις σχέσεις με τη διοίκηση της ομάδας είχε 12 γκολ και αρκετές ασίστ με μια σειρά από εξαιρετικές εμφανίσεις, που οδηγούσε την Φλαμένγκο προς την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Κάπου εδώ έρχεται και ο Παναθηναϊκός! Αρκετά από τα δημοσιεύματα αυτά θεωρούν ότι η συνεργασία του Ροναλντίνιο με τη Φλαμένγκο οδεύει προς το τέλος της, εάν δεν έχει ήδη τελειώσει, με το μέλλον του να είναι συνδεδεμένο με την ελληνική ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr