Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΜΕ ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΑΡΧΗΓΟ!

"Πού θέλετε να μετατεθείτε, όταν γίνουμε κυβέρνηση"; 

Από το Diktiospartakos.blogsppot.com


Στην Αχαΐα φαίνεται ότι οι βουλευτές της ΝΔ φέρονται σαν να βρίσκονται προ των Πυλών της εξουσίας και τάζουν Ρουσφέτια. Σύμφωνα με δημοσίευμα «Αν είσαι ναύτης, υπαξιωματικός ή αξιωματικός του ΠΝ και δεν είσαι από την Αχαΐα καλό είναι να ...

...μεταφέρεις τα εκλογικά σου δικαιώματα εκεί για να σωθείς δύο μήνες και να επιλέξεις εσύ το πού θέλεις να υπηρετήσεις. Το σύστημα θα λειτουργήσει αυτόματα. Με το που εγγραφείς στους εκλογικούς καταλόγους σίγουρα θα δεχτείς τηλεφώνημα (γιατί έτσι γίνεται με τους μέχρι τώρα Αχαιούς) από το περιβάλλον του εν δυνάμει υπουργού για το που θα ήθελες να τοποθετηθείς με το που αναλάβει την εξουσία η ΝΔ».
Και μάλιστα όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια στιγμή που...
τα δύο κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, υπεύθυνα για όλα τα δεινά που μαστίζουν το λαό μας, διαπραγματεύονται σκληρά μεταξύ τους για να σχηματίσουν κυβέρνηση «εθνικής ενότητας», για να μας Σώσουν. Με επικεφαλής τον Λουκά Παπαδήμο, μυστικοσύμβουλο του Γ.Παπανδρέου, εκπρόσωπο των τραπεζών, τον άνθρωπο που μαζί με τον Σημίτη έστησαν την Απάτη του Χρηματιστηρίου, έφτιαξαν τα ψεύτικα στοιχεία για να μπει η Ελλάδα στο ΕΥΡΩ. Και όλοι αυτοί που στην Ε.Ε. κατηγορούν τον ελληνικό λαό για την απάτη, φέρνουν τον Απατεώνα για να επιβάλλει την αντεργατική λαίλαπα της Δανειακής Σύμβασης! 
Όλοι οι παραπάνω χειρισμοί αποκαλύπτουν ότι τα αστικά κόμματα εξουσίας, της Διαπλοκής και της Διαφθοράς, εξυπηρετούν μόνο τις ανάγκες κερδοφορίας του κόσμου του πλούτου και τους τοκογλύφους, επιβάλλοντας εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα, χρησιμοποιώντας τον εργαζόμενο λαό μας ως καύσιμη ύλη για το ξεπέρασμα της τεράστιας καπιταλιστικής κρίσης και τους νέους γύρους αστικής ανάπτυξης, βαθαίνοντας τις κοινωνικές ανισότητες. 
Μέσω όμως του διεφθαρμένου καθεστώτος των πελατειακών σχέσεων διατηρούν το προνόμιο εξαγοράς και υφαρπαγής της ψήφου. Το αμαρτωλό παρελθόν της διακυβέρνησης ΝΔ, ιδιαίτερα στις Ένοπλες Δυνάμεις, δείχνει το δρόμο στο πρόστυχο αύριο που σχεδιάζουν.
Ποιος ξεχνά άλλωστε τη διακυβέρνηση των Σπηλιωτόπουλου-Β.Μεϊμαράκη-Μιχαλολιάκου στο ΥΕΘΑ;
Όταν κατηγορούσαν τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ για τις αμαρτωλές συμβάσεις των αντιαεροπορικών ΤΟR μέχρι να επισκεφτούν τη Ρωσία, ενώ στην επιστροφή τους κουβαλούσαν νέες παραγγελίες του ίδιου οπλικού συστήματος.
Στο τραγικό δυστύχημα του Σινούκ με τον πατριάρχη, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το ΓΕΣ έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να συγκαλύψουν τις δολοφονικές ευθύνες της κατασκευάστριας εταιρείας, ενώ το ΓΕΣ, είχε δεχτεί δραματικές προειδοποιητικές επιστολές αρμόδιων αξιωματικών για τα συγκεκριμένα ελικόπτερα και τα προβλήματα που εμφανίζουν!
Ποιος ξεχνά τον ΟΝΝΕΔΙΤΗ φαντάρο με το λάπτοπ που στεγάζονταν σε γραφείο δίπλα στο γραφείο του Β.Μεϊμαράκη στο Πεντάγωνο, καταγράφοντας τις απαιτήσεις της γαλάζιας γενιάς, ώστε ο ΥΕΘΑ να προβεί σε χιλιάδες ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ των βυσμάτων της ΟΝΝΕΔ από τον Στρατό Ξηράς στην Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό. Να θυμηθούμε τις μεταθέσεις ναυτών από τον Μιχαλολιάκο ώστε ανεμπόδιστα να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα, που όλων τυχαίως συνέπιπταν με την εκλογική περιφέρεια του υφυπουργού; 
Μ' αυτά και μ' αυτά όμως επί κυβερνήσεων ΝΔ οι αυτοκτονίες φαντάρων-στελεχών απογειώθηκαν, φτάνοντας σε ύψη ρεκόρ καθώς σημειώνονταν μια απόπειρα αυτοκτονίας κάθε 15 μέρες!
Αλλά και οι Απόστρατοι δεν έχουν παράπονο. Όσους δεν ανακάλεσαν στην υπηρεσία, τους έχωσαν σε διοικητικές θέσεις του Ευρύτερου Δημόσιου τομέα και σε Οργανισμούς, για να γεύονται εξουσία και υψηλούς μισθούς.
Μα θα πείτε, αυτά είναι παρελθόν. Η ΝΔ άλλαξε. Ο Σαμαράς έχει άλλα ήθη και αξίες.
Ναι, πως.
Αν κρίνουμε από τη μέχρι τώρα συμπεριφορά του υπεύθυνου τομέα Άμυνας της ΝΔ Μαργαρίτης Τζήμας, γνωστού και ως ΠΡΟΣΤΑΤΗ του Πελατειακού Συστήματος που φέρνει τεράστια εμπόδια στον περιορισμό των εκατοντάδων άχρηστων στρατοπέδων, ΔΙΩΚΤΗ του Συνδικαλισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις, που ενεργοποίησε και ανατροφοδότησε τον συντηρητικό και αντιδραστικό θεσμό των Ενώσεων Αποστράτων ώστε να διεισδύσει κομματικά διαμέσου αυτού σε όλο το φάσμα των μονίμων, καταλαβαίνουμε τι έχει να συμβεί αν επανέλθει η ΝΔ στην εξουσία.
Πρόσφατος είναι ο Σκυλοκαβγάς ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για τις κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, που έκρυβε και την επιθυμία κομματικού ελέγχου και χειραγώγησης των στρατιωτικών.
Μόνη απάντηση σε όλα αυτά, η ανάπτυξη Μαζικού Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό. Η διεκδίκηση και δραστηριοποίηση του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ και στις Ένοπλες Δυνάμεις.