Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ....

...του Ελληνικού τραγουδιού
Όρθιοι οι θαμώνες του κατάμεστου Διογένης studio χειροκρότησαν την είσοδό του Τόλη  μόλις ο Αντώνης Ρέμος ανάγγειλε την είσοδό του στην πίστα

Στο πρώτο τραπέζι η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους Μαρία

Το κέντρο γέμισε με κόσμο που περίμενε με αγωνία να δει τον Αντώνη Ρέμο επί σκηνής αλλά και τον Τόλη Βοσκόπουλο, που επέστρεψε μετά από ένα μεγάλο κενό και πάλι στις νυχτερινές πίστες.
Ο ίδιος ο Αντώνης Ρέμος σεβόμενος απόλυτα τον συνοδοιπόρο του για φέτος τον χειμώνα, τον ανεπανάληπτο Τόλη Βοσκόπουλο, χειροκρότησε την είσοδό του στην σκηνή ξεσηκώνοντας έτσι τους θαμώνες οι οποίοι όρθιοι απέδωσαν χειροκροτώντας τιμή στον ...

...αγαπημένο ερμηνευτή.
Το πρόγραμμα του Αντώνη Ρέμου, γεμάτο μεγάλες επιτυχίες από τον τελευταίο του ιδιαίτερα επιτυχημένο δίσκο «Κλειστά τα στόματα» έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και ξεσήκωσε τους θαμώνες που τραγούδησαν και χόρεψαν μαζί του.
 premiera_remos-voskopoulos_10
Ιδιαίτερα συγκινητική η είσοδος του Τόλη Βοσκόπουλου στην σκηνή του Διογένης Studio όταν ο Αντώνης Ρέμος τον κάλεσε στην σκηνή, ενώ παρέμεινε μαζί του για το πρώτο τραγούδι βοηθώντας τον να προσπεράσει την συγκίνηση.

premiera_remos-voskopoulos_7 premiera_remos-voskopoulos_13
Μια πρεμιέρα γεμάτη συναισθήματα, εικόνες, τραγούδια και πολλές αναμνήσεις που μας έδωσαν να καταλάβουμε τι σημαίνει πραγματική διασκέδαση και υπόσχονται να μας χαρίσουν ένα μοναδικό χειμώνα.
premiera_remos-voskopoulos_4

 Η συμμετοχή των οι΄Οναρ στο πρόγραμμα καθως και οι νέες φωνές που πλαισιώνουν τους δύο καλλιτέχνες, η Ευδοκία Καδή, η Μαλού, ο Κώστας Δόξας και ο Θανάσης Βάτσος, έδωσαν μια διαφορετική νότα στην πρώτη βραδιά.
Από τον Γρηγόρη Ραγκούση