Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:O ΨΑΡΑΣ,ΤΟ ΧΑΣΙΣ,ΚΑΙ Η ΒΡΟΧΗ....

από  σφαίρες κατά των αστυνομικών

Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από ψαρά για 9 ύποπτους σάκους. Όταν έφτασαν στο σημείο όμως...

...δέχθηκαν τα πυρά αγνώστων, στην περιοχή Λωρίδα Σαγιάδας. Σύμφωνα με το ράδιο Ηγουμενίτσα 89,2fm, όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι, όταν ψαράς που βρισκόταν για ψάρεμα στην Σαγιάδα, εντόπισε σε ερημική παραλία της Λωρίδας 9 μεγάλους ταξιδιωτικούς σάκους και ειδοποίησε από το κινητό του την Αστυνομία.

Η κλίση έφτασε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, όπου...

... άντρες της δίωξης ναρκωτικών, ενημερώνοντας και τους συναδέλφους τους στην Ηγουμενίτσας, έστησαν επιχείρηση για τον εντοπισμό των ναρκωτικών και των διακινητών.

Φτάνοντας όμως στο σημείο όπου είχαν εναποθέσει τα ναρκωτικά, δέχθηκαν τα πυρά από πυροβόλα όπλα, Καλάσνικοφ όπως αποδείχθηκε αργότερα, από άγνωστους δράστες οι οποίοι ήταν κρυμμένοι σε κοντινή απόσταση και επιτηρούσαν τους 9 σάκους.

Ευτυχώς καμία από τις δεκάδες σφαίρες που έπεσαν δεν βρήκαν στόχο και δεν τραυματίστηκε κανείς. Οι άντρες της δίωξης ναρκωτικών ανταπέδωσαν τα πυρά και προσπάθησαν να συλλάβουν τους άγνωστους δράστες, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή, περνώντας στο Αλβανικό έδαφος.

Στο σημείο εντοπίστηκαν κάλυκες από τα καλάσνικοφ και κατασχέθηκαν 337 κιλά και 750 γραμμάρια χασίς που περιέχονταν στους 9 ταξιδιωτικούς σάκους.
Νewsit.gr